Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief Vereniging Volkstuinhouders Het Genderdal

Beste Medetuinders,

De feestdagen staan weer voor de deur! Wij wensen  iedereen hele  fijne kerstdagen toe  en een mooie, gezellige jaarwisseling.

De jaarlijkse enveloppe.

Wellicht heb je de enveloppe inmiddels al ontvangen,  anders zal deze spoedig worden bezorgd.

De inhoud van deze enveloppe  is als volgt:

  • De rekening voor 2017.  Deze rekening graag betalen na 1 januari 2017,  maar  voor 1 maart 2017. Betalen kan ook tijdens de ledenvergadering.
  • De zaaigids 2017 van Garantzaden.
  • Bestellijst  zaaigoed;
  • Bestellijst pootaardappelen;
  • De agenda voor de ledenvergadering 2017;
  • Het jaarverslag 2016;
  • De notulen van de ledenvergadering 2016.

 

Ook dit jaar hebben weer met de meeste zorg de rekeningen gemaakt (bedankt Trix!) en de enveloppen gevuld (ook  Johan bedankt!).

 

Mocht je toch geen enveloppe hebben ontvangen, of mis je iets van de inhoud, neem dan contact op met het bestuur via volkstuinvereniginggenderdal@gmail.com. Ook voor andere vragen kun je hier terecht.

 

De bestellijsten kun je uiterlijk op 30 januari 2017, tijdens de ledenvergadering inleveren.  Eerder mag natuurlijk ook:. vraag dan even het adres door een mail te sturen naar volkstuinvereniginggenderdal@gmail.com

 

Hoe meer besteld wordt, hoe hoger de korting!

 

Ledenvergadering 2017

De ledenvergadering 2017  zal plaatsvinden op maandag 30 januari 2017  om 19:30.  In het gemeenschapshuis Genderdal, aan de Boccherinilaan 6 te Eindhoven.  Deze keer in de grote zaal!

Naast de algemene agendapunten hebben we deze keer agendapunt 12 toegevoegd. Tijdens het maken van de agenda was een en ander nog niet in kannen en kruiken, maar inmiddels wel:

De heer Tim van Mierlo van het bedrijf DCM zal ons uitleg gaan geven over het gebruik van meststoffen in de tuin en het toepassen van natuurlijke bestrijdingsmiddelen.  Dit belooft een leerzame en interessante uiteenzetting te worden!

 

Een mediterrane, maar oer-Hollandse zondagmiddag in september……

We zien het helemaal zitten:  een gezellige zondagmiddag in september op de tuin, met een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en  meer van elkaar te leren.  

Het heerlijke eten zal worden verzorgd door  Gülnur. Zij heeft als uit de hand gelopen hobby koken met verse en pure ingrediënten voor het liefst zoveel mogelijk mensen op locatie!  Tijdens de bestuursvergadering van 5 december heeft ze  haar passie en enthousiasme hiervoor laten blijken en ons ook enthousiast gemaakt. Dit is natuurlijk een mooie combinatie! Vooral als Gülnur gebruik kan maken van producten uit eigen tuin! Denk aan courgettes,  pompoen, tomaten, heerlijke kruiden  en alle andere producten die in september te verkrijgen zijn.  Met haar creativiteit kunnen we zelf misschien wel verrassende  nieuwe gerechten ontdekken met onze eigen producten!

Wij als bestuur hopen van harte dat jullie hier ook enthousiast van worden.  Om de kosten te drukken, zullen we wel een (nog te bepalen) eigen bijdrage vragen.

Tijdens de ledenvergadering zullen we hier meer aandacht aan besteden.

Meer informatie over Gülnur en haar passie kun je vinden op de website www.purefoodandpuretaste.nl of op facebook.com/purefoodpuretaste.

 

Borg per 2017.

In de bestuursvergadering van 5 december 2016 is besloten om de borg per 1 januari 2017 te verhogen naar €60,-. Hiermee verwachten wij dat tuinders die de tuin opzeggen, de tuin schoon opleveren.  Helaas is dit het afgelopen jaar anders geweest.

 

Reageren?

Mocht je willen reageren op de nieuwsbrief? Dat kan! Je kunt altijd terecht bij een van de bestuursleden, of een mail sturen naar volkstuinvereniginggenderdal@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrieven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.