Nieuwsbrief September 2017

 

Nieuwsbrief Vereniging Volkstuinhouders Het Genderdal

 

Beste Medetuinders,

 

Het is alweer even geleden dat we een nieuwsbrief hebben gestuurd.  In deze nieuwsbrief hebben we belangrijke informatie. Dit jaar geen enveloppe meer in december!

 

Jaarlijkse enveloppe: digitaal

Het is jaarlijks erg veel werk om de enveloppe met de uitnodiging van de ledenvergadering en andere gegevens te vullen en rond te brengen. Dit jaar willen we dit dan ook per email versturen naar alle leden.

 

In december zal iedereen dan ook de volgende gegevens per email ontvangen:

  • Uitnodiging voor de ledenvergadering;
  • Jaarverslag;
  • Notulen vergadering 2017;
  • Agenda vergadering 2018

 

in januari zal de rekening voor 2018 verstuurd worden. Deze zal dus niet meer in december worden gestuurd.

Uiteraard gaan we nog wel gezamenlijk bestellen bij Garant. We zullen de bestelgidsen op een nader te bepalen moment aanbieden. Waarschijnlijk kunnen die dan worden opgehaald bij de straatkamer.

 

De bestellijsten kunnen wederom uiterlijk ingediend worden tijdens de ledenvergadering dit wijzigt dus niet.

 

Geen spullen buiten de poorten.

Enige tijd geleden lagen er stenen/tegels buiten de poort bij het fietspad. Er zijn kinderen mee gaan gooien . Dit is natuurlijk niet de bedoeling.  Om deze reden dan ook even een oproep, om geen spullen onbeheerd buiten de poort te laten liggen.

Tevens hebben we vanuit het bestuur vernomen dat er weer een aantal keer ongewenste  gasten op de tuinen aanwezig is geweest en spullen hebben vernield. Helaas kunnen we dit nooit helemaal tegenhouden. Wel  kunnen we alert blijven. Mocht je weten hoe deze personen op de tuin kunnen geraken, horen we dat graag. ook kun je als lid natuurlijk ongewenste gasten aanspreken. Ook dan zijn we graag op de hoogte.

 

Asbest op het dak

Per 2024 moeten alle daken die asbest bevatten verwijderd zijn. Het gaat hierbij om alle asbestdaken  die blootgesteld zijn aan weersomstandigheden.

Asbest minder dan 35 m2, geschroefd bevestigd, mag door particulieren zelf verwijderd worden.  Er zijn wel regels voor  aan het aanbieden van asbest. Meer informatie hierover op de website van de gemeente Eindhoven.

 

Heb je asbest op de tuin als dakbedekking? Dan willen we dat graag weten.

 

Spullen te koop

We hebben nog een aantal spullen in de aanbieding zoals tegels en dergelijke. Mocht je interesse hebben laat dat dan weten aan een van de bestuursleden of via de mail!

 

Reageren?

Mocht je willen reageren op de nieuwsbrief? Dat kan! Je kunt altijd terecht bij een van de bestuursleden, of een mail sturen naar volkstuinvereniginggenderdal@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrieven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.