Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Vereniging Volkstuinhouders Het Genderdal

 Beste Medetuinders,

 Eindelijk. Het is al eind maart maar we kunnen nu pas een beetje van de tuin gaan genieten en weer hard werken! Spitten, snoeien, zaaien etc etc.

Vorige week hadden we nog problemen met sloten van poorten die bevroren waren,  maar in het weekend van 24 en 25 maart  kunnen we in ons T-shirt de tuin weer klaar maken voor het seizoen. Lekker weer naar buiten dus!

 

 Secretaris gevraagd (herhaald verzoek)!

Eerder hebben we laten weten dat Henk Santing tijdelijk de secretaris- taken heeft overgenomen. We zijn hem hier erg dankbaar voor, maar we zijn op zoek naar een nieuwe secretaris en er is inmiddels spoed bij! Wil je weten wat de secretaris aan taken doet? Of wil je graag in het bestuur? Laat het dan weten!

Garant zaden

Helaas zijn er dit jaar minder zaden via garant zaden besteld. Ook de voorgaande jaren werd er steeds minder besteld via de vereniging.  We hebben daarom in de bestuursvergadering van maart  besloten om te stoppen met het gezamenlijk inkopen van de zaden. Gezien het werk en wat het ons als vereniging oplevert zien we geen meerwaarde meer. Het is natuurlijk prima om zelf de bestelling te doen bij garant zaden, want aan de kwaliteit van de zaden ligt het niet.  Dit is zeer eenvoudig en de levering wordt prima verpakt bezorgd bij jou thuis.

 Begeleiding nieuwe leden

In de laatste ledenvergadering hebben twee leden zich aangemeld om nieuwe leden te begeleiden. Inmiddels hebben we een nieuw lid gekoppeld aan twee ervaren tuiniersters! Zij zullen daar waar nodig is of behoefte is ervaring delen en hulp bieden.  We zijn ook benieuwd naar hun verhalen en ervaring. Wellicht leuk om daar de volgende keer wat meer over te vertellen.

Reageren?

Mocht je willen reageren op de nieuwsbrief? Dat kan! Je kunt altijd terecht bij een van de bestuursleden, of een mail sturen naar volkstuinvereniginggenderdal@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrieven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.