Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Vereniging Volkstuinhouders Het Genderdal
Beste Medetuinders,
Secretaris !
Henk Santing heeft tijdelijk de secretaris- taken heeft overgenomen. Henk had aan het bestuur aangegeven dat hij dit tijdelijk wilde oppakken. We hebben een nieuwe secretaris gevonden .
Henri Van Dijk zal de taken als secretaris gaan oppakken.
Uiteraard zijn we altijd op zoek naar meer mensen die iets in het bestuur wil doen. Zou je bijvoorbeeld als tweede penningmeester of tweede secretaris bij ons in het bestuur willen komen dan horen we dat graag!
Activiteitencommissie: Barbecue!
Op 30 april is de activiteitencommissie bij elkaar gekomen om elkaar te leren kennen en om alvast activiteiten te bedenken die in de loop van het seizoen zullen worden georganiseerd. De eerste is al bekend, namelijk een barbecue.
23 juni zal deze barbecue plaatsvinden. Aanmelden kan tot 9 juni. Het bedrag van 10 euro kun je overschrijven naar NL25ABNA0544507282 ten name van de penningmeester V.V.T.H. Het Genderdal Eindhoven “barbecue” of persoonlijk overhandigen bij inschrijving
Meer informatie vind je in de uitnodiging!
Uiteraard hopen we van harte dat je er bij wil zijn!
Moestuinapp (whatsapp)
Al eerder hadden we aangegeven dat het leuk zou zijn dat als je op de tuin bent en je hebt plantjes over of je hebt zaadjes over, dat je die meteen zou kunnen ruilen of weg zou kunnen geven. Een whatsappgroep zou dan goed uitkomen. Deze is inmiddels aangemaakt!
De whatsappgroep is niet bedoeld om vragen of opmerkingen te maken richting het bestuur. Het is alleen als hulpmiddel bedoeld om met elkaar in contact te komen en de mogelijkheid te bieden om bijvoorbeeld plantjes , zaden en kennis te delen. Meld je aan! hoe meer hoe beter en leuker!
Huurkosten Aanhangwagen
De prijs van de aanhangwagen is verhoogd, de kosten zijn nu €15 ,- voor een halve dag (4 uur) en €20,- voor een hele dag. Een aanvraag om een aanhanger te huren kun je het beste doen door een email te sturen naar het bestuur (zie onder)
Graag zo vroeg mogelijk aanvragen (graag een week van te voren !)
We hebben overigens nog meer te huur: een aggregraat, elektrische boomzaag, elektrische heggenschaar, frees, bermmaaier en een waterpomp. Als een van deze wilt huren dan kun je een e-mail sturen.
Reageren?
Mocht je willen reageren op de nieuwsbrief? Dat kan! Je kunt altijd terecht bij een van de bestuursleden, of een mail sturen naar
volkstuinvereniginggenderdal@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Het bestuur.
Mei 2018

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrieven. Bookmark de permalink.