Nieuwsbrief Juni 2018

Nieuwsbrief Vereniging Volkstuinhouders Het Genderdal

Beste Medetuinders,

Al een aantal jaar maak ik met veel plezier de nieuwsbrief voor de vereniging. Helaas zal dat dit jaar stoppen, omdat ik eind dit jaar ga verhuizen naar het mooie Heeze! Omdat we een huis met een grote tuin zullen krijgen zal een volkstuintje niet meer nodig zijn.
Er komt dus een vacature vrij. Als het je leuk lijkt om de nieuwsbrief te maken, ongeveer elke maand, dan kun je dat kenbaar maken bij het bestuur. In de nieuwsbrief staan altijd de noodzakelijke aandachtspunten, maar uiteraard kun je verhalen van de leden of eigen inbreng hebben om de nieuwsbrief leuk, informatief en interessant te maken.

(jurriaan)

Activiteitencommissie: Barbecue!
Op 30 april is de activiteitencommissie bij elkaar gekomen om elkaar te leren kennen en om alvast activiteiten te bedenken die in de loop van het seizoen zullen worden georganiseerd. De eerst is al bekend, namelijk een barbecue.

De barbecue gaat wel door, maar we verplaatsen het naar een dag in de maand september. Later hier meer over!

Honden op de tuin
Graag willen we iedereen er op attent maken dat honden op de tuin zijn altijd aangelijnd moeten zijn. Natuurlijk begrijpen we dat je je eigen hond goed kent en goed kan inschatten of je hond braaf is op de tuin. Maar niet iedereen is dol op honden en de kans dat een hond onberekenbaar is, is altijd aanwezig. Graag begrip hiervoor!

Glas of ander afval in je tuin.
Ben je net lekker aan het wroeten in je tuin grijp je in een scherp stukje glas….. au. Door de jaren heen kan het zijn gebeurd dat er wat glas of ander afval in je tuin terecht is gekomen. Helaas wordt er ook afval in de tuin gegooid door voorbijgangers. Daar kunnen we helaas niks aan doen. We kunnen alleen aan jullie vragen om het gewoon mee naar huis te nemen en het daar in te afvalbak te gooien. Probeer je tuin schoon te houden van afval.

Droogte
Het is erg droog de laatste weken dus de plantjes hebben water nodig. Mocht je je tank, vat of ton bij willen laten vullen dan kan dat je kunt je dan melden via de onderstaande mail.

Reageren?
Mocht je willen reageren op de nieuwsbrief? Dat kan! Je kunt altijd terecht bij een van de bestuursleden, of een mail sturen naar volkstuinvereniginggenderdal@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.